finansiering och bilgaranti...

Information

När du köper din bil hos oss hjälper vi till med bästa möjliga finansiering av din bil och samarbetar därför med DNB och Santander CONSUMER BANK. Vi har många års erfarenhet i bilbranschen och vet av erfarenhet att det är viktigt med ett seriöst arbetssätt och en bra finansiering för att förverkliga din bildröm.

DNB förverkligar din bildröm...

DNB erbjuder dig ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till en begagnad bil. Du får kreditbesked direkt hos din bilåterförsäljare och normalt behövs ingen annan säkerhet än den bil du köper.

Kort sagt – Vi förverkligar din bildröm…

Santander ger dig möjligheter...

Genom Santander Consumer Bank kan du ansöka om lån, baserat på hur mycket du behöver låna, samt över hur lång tid du vill betala av ditt lån. Dela upp dina betalningar för att passa din ekonomi och få möjlighet att köpa din drömbil…

För trygga fordonsköp...

Fråga efter en AutoConcept-garanti när du skall köpa ditt nästa fordon.Tycker du det känns otryggt att köpa en begagnad bil? Eller vill du förlänga din nybilsgaranti? Med våra produkter slipper du vara orolig för plötsliga oförutsedda skador på elektriska och mekaniska komponenter. 
Vad som täcks beror på bilens garantinivå, ålder och miltal.

1235 177 894

5301-9659

8105-9 704 242 796-8Betalnings uppgifter...

Här finner ni alla våra betalningsalternativ. För mer information, vänligen kontakta någon av våra säljare.